ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛEΣ ΣΟΥ

Όχι στους φόρους - Ναι στις δουλειές

Συλλέγουμε υπογραφές και διεκδικούμε την άμεση μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Όχι στους φόρους - Ναι στις δουλειές
 134 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ ΥΠEΓΡΑΨΑΝ 
 2000 ΕIΝΑΙ Ο ΣΤOΧΟΣ

Οι φόροι ολοένα και αυξάνονται, καμία ανταποδοτικότητα όμως δεν υπάρχει. Αρκεί η εικόνα των δημόσιων σχολείων και νοσοκομείων για να μας πείσει. Οι αδικίες για συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, είναι τεράστιες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ελεύθεροι επαγγελματίες που ένα ποσό μεγαλύτερο από το 75% των εισοδημάτων τους πηγαίνει σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Άλλη τεράστια αδικία προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, είναι η μείωση του αφορολόγητου κατά 3000 ευρώ που έχει ψηφιστεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Για τις επιχειρήσεις, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 58% των κερδών της τελευταίας 3ετίας, έχουν αναλωθεί σε φόρους. Σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα, που αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι επόμενο η ανεργία να παραμένει στα ύψη και να μην γίνονται επενδύσεις.

Υπογράφουμε για να μπορέσουν να ανασάνουν οι άνεργοι, οι Έλληνες φορολογούμενοι και οι Ελληνικές Επιχειρήσεις.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ

Συνδέσου
ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου