Είμαστε χιλιάδες φωνές

Είμαστε ένα διαδικτυακό κίνημα ασυμβίβαστων ενεργών πολιτών, που μάχεται για αλλαγές στην Ελλάδα.


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Τώρα φωνάζουμε εμείς. Αντιστεκόμαστε στο λαϊκισμό, το ψέμα και την ανομία. Διεκδικούμε την Ελλάδα που μας αξίζει.

Συζητάς συχνά για το τι πρέπει να αλλάξει στη χώρα μας; Θέλεις να ενώσεις τη φωνή σου με χιλιάδες ενεργούς πολίτες που σκέφτονται όπως εσύ;

Έλα μαζί μας.

Είμαστε ένα κίνημα πολιτών που ενώνει τους Έλληνες. Είμαστε η σιωπηλή πλειοψηφία που αγωνίζεται διαχρονικά για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα να ακουστούμε. Κανείς δεν μπορεί πλέον να μας σταματήσει ούτε να μας φιμώσει. Αλλάζουμε σήμερα τους όρους του παιχνιδιού με τη φωνή μας.

Διεκδικούμε την Ελλάδα που μας αξίζει, κόντρα στο λαϊκισμό, το ψέμα και την ανομία. Διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Η Ελλάδα που μας αξίζει είναι στα χέρια μας. Μια χώρα στην οποία θα ευημερούμε και θα αισθανόμαστε περήφανοι.

Παλεύουμε για αξίες που αλλού είναι αυτονόητες.

Τώρα φωνάζουμε εμείς.

Φωνάζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα εντός και εκτός συνόρων. Μια Ελλάδα παραγωγική και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα ευκαιριών και όχι επιδομάτων.

Με αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα, διαφάνεια και λογοδοσία.

Διεκδικούμε σταθερότητα και ασφάλεια στην καθημερινότητά μας.

Φωνάζουμε για μια χώρα που θα δίνει ίσες ευκαιρίες στα παιδιά της. Χωρίς ευνοιοκρατία, διαφθορά, φοροδιαφυγή. Με θέσεις εργασίας για όλους. Που δε θα αποκλείει κανέναν.

Μια κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα που όμως δεν θα εξοντώνει στη φορολογία τους παραγωγικούς πολίτες. Θα επιτρέπει αντίθετα σε όλους να γεύονται τους καρπούς των κόπων τους. Να σχεδιάζουν το δικό τους μέλλον. Να ζουν με αξιοπρέπεια.

Φωνάζουμε για μια χώρα με ισχυρούς θεσμούς, που θα διασφαλίζει σε κάθε πολίτη τη θέση που του αξίζει. Φωνάζουμε για το ξήλωμα της γραφειοκρατίας. Για τη θεμελίωση μιας έντιμης σχέσης μεταξύ πολιτών και κράτους.

Φωνάζουμε για αναβάθμιση της παιδείας και της υγείας που σήμερα απαξιώνονται με το χειρότερο τρόπο.

Απαιτούμε λίγους αλλά αυστηρούς κανόνες. Για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Για τη διασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού.

Φωνάζουμε για να αφήσουμε πίσω μας το μηδενισμό και τη μισαλλοδοξία. Ήρθε η ώρα να αναβιώσουμε αξίες που αποτελούν σύμβολα του Ελληνισμού, όπως η γενναιότητα, η ευρηματικότητα, η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια, το φιλότιμο. Αυτός είναι για εμάς ο σύγχρονος πατριωτισμός.

Ο πολιτικός που μας εκφράζει σήμερα για 12 λόγους, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι ο μόνος που μας καταλαβαίνει και αγωνίζεται με συνέπεια για το όραμά μας. Είναι ο μόνος που δε φοβάται να συγκρουστεί με ό,τι μας κρατάει πίσω και το έχει αποδείξει. Ο Κυριάκος είναι ο μόνος που μπορεί στα αλήθεια να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού και να μας βγάλει από το σημερινό τέλμα.

Ήσουν κι εσύ μέχρι τώρα στη σιωπηλή πλειοψηφία των πολιτών; Από σήμερα δεν είσαι!

Δεν είμαστε άλλο σιωπηλοί. Έχουμε φωνή. Χιλιάδες φωνές!

Είμαστε η πλειοψηφία που θα αλλάξει την Ελλάδα.